ScanMate i1120 szkenner

SCANMATE i1120 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: SCANMATE i1120 szkenner
Típus: A4 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: Fekete/fehér: 20 lap/perc, színes: 20 lap/perc
Napi kapacitás: 1000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 50 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs
Garancia: 3 év / 3FF :Ingyenes készülék meghibásodásra vonatkozó garancia

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Kodak ScanMate i1120 szkenner olyan alapszintű felhasználók számára készül, akik költségtakarékos, hatékony és intelligens képalkotási megoldást keresnek névjegykártyák beolvasására, PDF dokumentumok készítésére és más
dokumentumok digitalizálására.

Tökéletes megoldás az irathalmok eltávolítására az íróasztalról; növeli az információkeresés és -megosztás hatékonyságát, csökkenti a papírtárolással kapcsolatos kockázatokat, végül pedig az egyéni produktivitást és szervezési hatékonyságot is pozitívan befolyásolja.

A két oldal egyidejű beolvasása egyetlen gomb megnyomására elkezdődik. A Perfect Page képalkotó technológiánk lehetővé teszi az azonnali, kitűnő minőségű képalkotást, így Ön a saját dolgaival, üzleti ügyeivel tud foglalkozni, és nem kell az időt pazarolnia a beállítások módosítgatására.

A rendkívül kompakt Kodak ScanMate i1120 számára mindössze pár percig tart a beállítás, a legtöbb dokumentum beolvasása pedig csak néhány másodperc a Smart Touch funkciónak köszönhetően. Majd automatikusan megtörténik a dokumentumok mappába mentése, nyomtatása, illetve elküldése népszerű alkalmazásokba, pl. e-mail, Microsoft Word, Excel vagy SharePoint, az egyszerű megosztás érdekében.

Kicsomagolás után készen áll a munkára

 • NUANCE ScanSoft PaperPort 11 szoftver – népszerű, sok funkciójú alkalmazás az elektronikus dokumentumok és képek egyszerű, gyors szerkesztésére, keresésére és megosztására, illetve PDF dokumentumok létrehozására;
 • NUANCE OmniPage 15 szoftver – a kibővített OCR lehetőségek segítik a munkáját a beolvasott anyag kereshető elektronikus állománnyá alakításánál;
 • NewSoft PRESTO! BizCard5 szoftver – ideális megoldás névjegykártyák beolvasására, valamint számítógép, laptop, telefon és PDA készülékeivel való szinkronizálására.

A rugalmasság Önnel együtt alakul

A Kodak ScanMate i1120 kiválóan használható alkalmi irodai és személyes lapolvasásra, de ha a dokumentumon további munkát kell elvégezni, a mellékelt TWAIN és ISIS illesztőprogram kapcsolódást biztosít a céges központi képalkotó alkalmazásokhoz, további hardverigény felmerülése nélkül.
A Linux illesztőprogramok letölthetők a weboldalunkról és a támogatási központunkról.

A mellékelt szoftver, a kompakt méret, a kiváló minőségű kétoldalas lapolvasás, valamint az integrációs lehetőségek kombinációja miatt a Kodak ScanMate i1120 készülék a lapolvasásba kezdőként belevágók számára ideális befektetés.

Miért érdemes személyi és munkacsoport-szkennereket használni?

 • Képjavítás a Perfect Page alkalmazás segítségével
 • A Smart Touch alkalmazás egyetlen gombbal használható, használata egyszerű
 • Kis alapterület
 • Minimális asztalfelületet igényel
 • Bármit beolvashat, papíralapú dokumentumoktól egészen az igazolványokig
 • Napi 1000 és 10 000 oldal közötti kapacitású modellek
 • Ingyenes hároméves készülék meghibásodásra vonatkozó garancia
 • Windows, Linux és Mac OSX rendszerekkel kompatibilis Kodak Capture Pro Software Limited Edition szoftver mellékelve