ScanMate i940 szkenner

SCANMATE i940 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: SCANMATE i940 szkenner
Típus: A4 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: Fekete/fehér: 20 lap/perc, színes: 15 lap/perc
Napi kapacitás: 1000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 20 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs
Garancia: 3 év / 3FF :Ingyenes készülék meghibásodásra vonatkozó garancia

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Meglehet, hogy a ScanMate készülékek legkisebbike, de egyáltalán semmi kezdő szintű nincs ezen a szuperkompakt Kodak ScanMate i940 és i940M Apple Macintosh OS készüléken. Tökéletes választás félprofesszionális és otthoni/kisvállalkozási használatra. Mobil irodai megoldás, de minden képkezelő funkció megtalálható benne, amit az ember elvárhat egy Kodak készüléktől.

Hároméves ingyenes garancia* jár hozzá, valamint a NewSoft Presto! Biz Card szoftver, a TWAIN és ISIS illesztőprogramok – a többi beolvasó szoftverrel való könnyű integráláshoz – valamint persze a Smart Touch technológia, mely lehetővé teszi a dokumentumok egyszerű és gyors beolvasását és mentését. Készíthető tehát kereshető szöveges PDF, e-mail melléklet, és lehet beolvasni fájlba, Microsoft SharePoint szoftverbe, illetve felhő-alkalmazásokba is (pl. Evernote és Box.com) – mindezt egyetlen gombnyomásra.

Kompakt, de praktikus funkciókkal ellátva

A szuperkompakt ScanMate i900 sorozatú szkennerek stílusosan feketék. A kinyitott fedél szolgál a 20 lapot befogadó adagolóként, automatikusan kikapcsol a fedél lecsukásakor, mely az irodai behatásoktól is védi ilyenkor. Ez a tökéletes szkenner azok számára, akik gyorsan szeretnének digitalizálni lapokat, majd lecsukni a szkennert, hogy az ne foglaljon sok helyet az asztalon. A szkenner táplálható a számítógép USB adapterével is, ha nem áll rendelkezésre hálózati csatlakozó.

De ha dokumentum beolvasására kerül a sor, a ScanMate i900 szkenner kis forgószéllé változik, és akár napi 500 oldal beolvasását is elvégzi – a dokumentum mindkét oldalát beolvasva percenként akár 40 képre képes. Műanyag személyi igazolványkártyától és névjegykártyától az extra hosszúságú dokumentumig, a ScanMate i900 sorozat bármit lekezel, amit rádobnak.

A Perfect Page képalkotási technológiával már első beolvasásra minden alkalommal csúcsminőségű, éles és tiszta képet kap, így javul a termelékenység, mert nem kell újra beolvasni a dokumentumokat.

A Kodak ScanMate i940 támogatja a jelenlegi Windows és Linux operációs rendszereket, a Kodak ScanMate i940M pedig támogatja az Apple Macintosh operációs rendszert. A megfizethető árú készülék bizonyíték arra, hogy a jó dolgokat kis csomagokban kapja az ember. A Linux illesztőprogramok letölthetők a www.kodakalaris.com weboldal támogatási részéről. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel

Miért érdemes személyi és munkacsoport-szkennereket használni?

  • Képjavítás a Perfect Page alkalmazás segítségével
  • A Smart Touch alkalmazás egyetlen gombbal használható, használata egyszerű
  • Kis alapterület
  • Minimális asztalfelületet igényel
  • Bármit beolvashat, papíralapú dokumentumoktól egészen az igazolványokig
  • Napi 1000 és 10 000 oldal közötti kapacitású modellek
  • Ingyenes hároméves készülék meghibásodásra vonatkozó garancia
  • Windows, Linux és Mac OSX rendszerekkel kompatibilis Kodak Capture Pro Software Limited Edition szoftver mellékelve