ScanMate i1150 szkenner

SCANMATE i1150 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: SCANMATE i1150 szkenner
Típus: A4 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: Fekete/fehér: 30 lap/perc, színes: 30 lap/perc (40 lap/perc az első 10 lapnál)
Napi kapacitás: 3000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 50 db
Síkágy csatlakoztatás: Van
Garancia: 3 év / 3FF :Ingyenes készülék meghibásodásra vonatkozó garancia

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Gyors dokumentumbeolvasást és adatfeldolgozást biztosít ügyfele jelenlétében. Üzleti tranzakcióink sebessége mára meglehetősen felgyorsult. Számos olyan helyzetben, amikor a munkavégzés az ügyfél jelenlétében történik, a vállalkozások gyors  dokumentumbeolvasást és adatfeldolgozást igényelnek, majd azonnal a következő tranzakcióra kell továbblépniük!

A vállalkozást az ügyfélpult mögött képviselő munkatársaknak egyes esetekben papíralapú dokumentumokat és személyi igazolványt vagy ügyfélkártyát egyaránt be kell beolvasniuk. A munkatárs számára fontos, hogy a tranzakció során az információk ne vesszenek el, és ne legyenek hibásan iktatva. A beolvasás nem vonhatja el a munkatárs figyelmét az ügyfélről, amikor az ügyfél jelen van.

Az irodavezetők elvárják, hogy munkatársaik folyamatosan ügyfeleiken tartsák figyelmüket, miközben elvégzik az egyes gyakorlati feladatokat, valamint hogy növeljék napi tranzakcióik számát: ehhez elengedhetetlen a nagy hatékonyságú képfeldolgozási technológia alkalmazása.

Ezeket az általános követelményeket számos szervezetnek teljesítenie kell:

 • ilyenek az orvosi rendelők regisztrációs pultjai,
 • a banki ügyfélkiszolgáló munkahelyek,
 • az állami vagy önkormányzati hivatalok vagy a biztosítótársaságok.

A kisméretű, csendes, gyors és intelligens konstrukciójú Kodak ScanMate i1150 szkennert a napjainkra jellemző munkavégzési módot szem előtt tartva alakítottuk ki. A ScanMate i1150 szkenner nagy sebességű „tranzakciós üzemmódja” segítségével pillanatok alatt végezhet egy kisebb köteg dokumentummal, amely kártyákat is tartalmazhat. Számos tranzakció 10 vagy annál kevesebb dokumentumot érint. A ScanMate i1150 Tranzakciós üzemmódban akár 60%-kal nagyobb sebességre képes az első 10 dokumentum beolvasása során, majd ezt követően normál sebességre tér vissza.

A beépített kártyatartó segít a kártyák saját és ügyfele szeme előtt történő nyomon követésében, miközben a dokumentumok beolvasását végzi. Az intelligens dokumentumvédelem “meghallja” a problémákat és azonnal leállítja a szkennelést az értékes dokumentumok védelme érdekében. A Kodak Alaris elismert papírtovábbító technológiája biztosítja a kártyák és dokumentumok elakadás- és félreadagolás-mentes szkennelését.

Nagyon fogja szeretni intuitív, ikon alapú, színes felhasználói felületünket, amellyel gyorsan beolvashatja és a megfelelő helyre, illetve személyekhez irányíthatja az információkat. A Smart Touch funkció emellett igen egyszerű, csupán egyetlen gombot kell megnyomni!

A Smart Touch (és a többi alkalmazás) a vonalkód-olvasási funkció segítségével még intelligensebbé tehető. A szkenner illesztőprogramja leolvassa a vonalkód értékét, majd az adatokat az alkalmazás felé továbbítja a fájl elnevezéséhez vagy a dokumentumok hatékonyabb szétválasztása érdekében.

Ez a rendkívül kompakt méretű készülék könnyedén elfér asztalán. A kivételesen csendes működésnek köszönhetően úgy beszélhet ügyfelével vagy munkatársaival, hogy közben az eszköz nem vonja el a figyelmét. A Kodak Alaris készülék által kínált Perfect Page technológia kényelmesen használható, a beolvasott dokumentumok képminőségének javítására szolgáló képjavító funkciókat is kínál. Azonnal megtekintheti a beolvasott dokumentumok számát, a papírfogadásra kész állapotot, valamint a kijelző segítségével egyéni szövegeket és ikonokat is alkalmazhat. A készülékhez mellékelve megtalálja a hatékony Kodak Capture Pro Software Limited Edition programot, valamint a Capture Pro szoftver próbaverzióját is Támogatja a TWAIN, ISIS, valamint Linux illesztőprogramokat 3 év jótállás

Miért érdemes személyi és munkacsoport-szkennereket használni?

 • Képjavítás a Perfect Page alkalmazás segítségével
 • A Smart Touch alkalmazás egyetlen gombbal használható, használata egyszerű
 • Kis alapterület
 • Minimális asztalfelületet igényel
 • Bármit beolvashat, papíralapú dokumentumoktól egészen az igazolványokig
 • Napi 1000 és 10 000 oldal közötti kapacitású modellek
 • Ingyenes hároméves készülék meghibásodásra vonatkozó garancia
 • Windows, Linux és Mac OSX rendszerekkel kompatibilis Kodak Capture Pro Software Limited Edition szoftver mellékelve