Kodak i4250 szkenner

Kodak i4250 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i4250 szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: 110 lap/perc
Napi kapacitás: 40000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 500 db
Síkágy csatlakoztatás: Van
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Ha nagyobb kapacitásra van igény, mint amire az osztályszintű szkennere képes, miért ne próbálná ki a Kodak új, kis helyigényű, nagy teljesítményű szkenner sorozatát, az i4250 készüléket? Nagyobb teljesítmény, kisebb energiafelvétel A kategória három típusból áll. Az i4250 percenként akár 110 oldal feldolgozására, és az akár 40 000 oldalas napi teljesítmény megvalósítására képes, míg erősebb testvére, az i4650 percenként akár 130 oldal feldolgozására, és akár 75 000 oldalas napi teljesítményre alkalmas, és alegerősebbkészülék, az i4850 percenként akár 150 oldal feldolgozására, és akár 125 000 oldalas napi teljesítményre alkalmas 300 dpi felbontás mellett. Mindhárom kiválóan alkalmas a dokumentum-beolvasás és -kezelés költséghatékonyságát megcélzó kis és közepes méretű vállalkozások számára.

Mindhárom típus kettős LED megvilágítást alkalmaz a képek levilágításához, ezért nem jelentkezik izzófelfűtési idő és az áramfelvétel is nagy mértékben csökken. Indítsa a szkennelést, és a készülék azonnal reagál. A költségeket pedig nem csak az energiánál lehet megfogni. Óriási mennyiségű, 500 000 dokumentum olvasható be mindössze € 34 fogyóeszköz költséggel (azaz szétválasztó és felszedő hengerek). Ez körülbelül 10-szer kevesebb költséget jelent, mint a versenytársak termékeinél.

Arra terveztük, hogy a lapolvasás tényleg egyszerűbb legyen

Az i4x50  sorozat ergonómiailag lett megtervezve, így tökéletesen illik irodai környezetbe, ahol a sok kezelői beavatkozás keveredik. A Sure Stack technológiáját megtestesítő, 500 lapot befogadó első adagoló a digitalizálás után a lapot megfelelően tárolja a kimeneti tálcán, így a papírok nem keverednek és nem is gyűrődnek össze. A  bekapcsolható egyenes áthúzású adagolással a kemény papírokat, pl. kártyát vagy merev borítékot is fel lehet dolgozni. Ezenfelül be lehet állítani előre akár kilenc célhelyet a lapolvasáshoz, így – egyetlen gombnyomásra – a közös helyekre eljuttatható az anyag. A lapolvasás teljes eljárása tényleg egyszerűbb lesz ezáltal. Opcionális bélyegző, valamint A3-as vagy A4-es síkágyas opció csatlakoztatható mindhárom típushoz, és ha i4250  modellt vásárolt, de nagyobb kimeneti teljesítményre lesz szüksége a jövőben, akkor a rendszer frissítése utáni teljesítménye eléri az i4650-as teljesítményét.

Az i4x50  sorozat jellemzői: a Perfect Page képfeldolgozó technológiája, automatikus tájolás, automatikus körbevágás, valamint ferdeség-korrekció és iThresholding, melyhez új funkciók tartoznak, pl. csíkok és lyukasztónyomok eltüntetése. A legfejlettebb funkció az alak felismerése és az adatok kivonása érdekében eltávolít akár 5 kéretlen színt is a dokumentumról. Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel együtt. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel.

Miért érdemes ipari léptékű feladatokhoz készült szkennereket használni?

  • Optimális termelékenység az ultrahangos többszörös behúzás elleni védelemnek köszönhetően
  • Sokoldalú és megbízható
  • Szupergyors szkennelés
  • Elérhető modellek széles skálája napi 30 000 oldaltól korlátlan terhelhetőségig
  • Egyes modelleken a képcímzési szolgáltatás is elérhető
  • Akár 750 lapos ADF
  • Alacsony fogyóeszközárak
  • Perfect Page
  • Sure Path és Sure Stack technológia a rövidebb előkészítési és kezelési idő érdekében
  • Egyes modelleken a gyorsabb kezelés érdekében elérhető az interaktív többszörös behúzást érzékelő technológia