Műszaki információ

Windows 10 driverek a Kodak szkennerekhez

belsokep-730-200-win10

Cégünk különös hangsúlyt fektetett az új Windows 10 operációs rendszerrel való termék kompatibilitásra. A Win10 megjelenése óta minden eddiginél több cég állt át az új rendszerre, ezért biztosítani kívánjuk Ügyfeleinknek készülékeik zavartalan használatát.

Természetesen minden érintett dokumentumszkenner saját oldaláról letölthetők már az elkészült és letesztelt új driverek, de könnyítésképpen egy átfogó oldalról is elérhetők az új illesztőprogramok.

Windows 10 szkenner illesztőprogram központi oldal.

Jelmagyarázat

Jelmagyarázat a szkenner tulajdonságokhoz.

kodak szkenner jeloles Capture Pro Software Limited Edition szoftver a szkennerrel együtt szállítva. A Capture Pro Software Limited Edition Szoftver segítségével komplett archiválási feladatokat is el lehet végezni. További információ a Capture Pro Software Limited Edition szoftverről itt.
kodak szkenner jeloles SmartTouch szoftver. A szoftver feltelepítése után elérhetővé válnak a szkenneren lévő alkalmazás kiválasztó gombok, igy közvetlenül a készülékről el tudja indítani a szoftvereket.
kodak szkenner jeloles Sharepoint. A készülék a hozzá adott szoftverekkel alkalmas a Microsoft Sharepoint tárhelyre történő közvetlen szkennelésre. A funkció használatához szüksége van a saját Microsoft Sharepoint tárhelyének elérhetőségére.
kodak szkenner jeloles Linux driver. A készülék rendelkezik Linux driverrel.
kodak szkenner jeloles Perfect Page technológia a készülékben. A Perfect Page használatával minden körülmények között tökéletes képminőséget kap, igy nincs szükség egyéb képjavító szoftver használatára.
kodak szkenner jeloles VRS. Virtual ReScan kompatibilitás.
kodak szkenner jeloles USB 2.0 vagy USB 3.0 csatolási felület. USB kábel a készülékkel együtt szállítva.
kodak szkenner jeloles Firewire csatolási felület. Firewire kábel és a PC-be szükséges kártya a készülékkel együtt szállítva.
kodak szkenner jeloles SCSI csatolási felület. Az SCSI kábel és a PC-be szükséges kártya NEM tartozéka a készüléknek. Esetenként SCSI kábel mellékelve. A Kodak szakembereitől érdeklődjön a hsználathoz szükséges SCSI kártya beszerzési lehetőségéról.
kodak szkenner jeloles 10/100 Base T hálózati csatlakozási protokoll.
kodak szkenner jeloles Twain driver. Általános szkenner vezérlő driver amelyet a Kodak fejleszt.
kodak szkenner jeloles ISIS driver. Szkenner vezérlő driver amelyet az EMC fejleszt. Komolyabb szkennelő alkalmazások és rendszerek használják ezt a meghajtó felületet.
kodak szkenner jeloles WIA driver. A Microsoft Windows Operációs Rendszerekhez kifejlesztett meghajtó program.