Céginformáció

belsokep-cegunkrol2

A Kodak Alaris 2014-ben alakult angliai székhellyel az Eastman Kodak Company cégből történő kiválással egy időben. A Kodak Alaris Ltd. folytatja tovább a dokumentum archiválási és fotó üzletágat az egész világon.

Kodak Alaris információkezelés

A Kodak Alaris információkezelési megoldásai lehetővé teszik az adatok rögzítését és konszolidálását digitális és papíralapú forrásokból, továbbá lehetővé teszik, hogy a tartalmakból értékes információkat vonjanak ki és dolgozzanak fel, és a megfelelő információkat a megfelelő embereknek a megfelelő időben juttassák el.

A Kodak Alaris megoldásai időt, helyet és pénzt takarítanak meg Önnek. Emellett megakadályozzák a mindennapi károkat a rongálástól a lopásig, és a megfelelő biztonsági követelmények szerint zárolják a dokumentumokat. Szkennelési és szoftvermegoldásaink hatékony szkennelési és indexelési funkciókat biztosítanak, lendületet adva vállalkozása számára.

A megoldásaink között dokumentumszkennerek, rögzítő- és információkezelő szoftverek találhatók, amelyekhez az iparágvezető szolgáltatások és támogatás egyre bővülő skálája kapcsolódik.

A kisvállalkozásoktól a világcégekig terjedő ügyfélkörével a Kodak Alaris kiváló rendszereket és megoldásokat kínál az üzleti folyamatok automatizálására, az ügyfél tevékenységek javítására és a jobb üzleti döntéshozatal elősegítésére.

Pontosan mit jelent az információkezelés?

Az információkezelés lehetővé teszi a dokumentumok egyszerűen és megfelelő módon történő létrehozását, megosztását, szervezését és tárolását. Ide tartozik a papíralapú dokumentumok egyszerűen elérhető és szerkeszthető, valamint a hálózaton megosztható elektronikus formátummá alakítása.

Mit tartogat az én számomra?

  • A haszon lehetősége – Kedvezőbb jövedelmezőségi lehetőségek
  • Jövedelmező szolgáltatáskapcsolási díjak – Implementáció, telepítés, javítás
  • Megállapodások rögzítése – Zárja ki a konkurenciát!
  • Kiterjedt ismeretek és támogatás – A Kodak Alaris piacvezető márka
  • Segít ügyfeleinek üzleti céljaik elérésében

Miért érdemes a Kodak Alaris mellett dönteni?

  • Földön járó tulajdonosi költséget: győztes-győztes helyzet
  • Fantasztikus szoftverek, mint például a Kodak Capture Pro segítenek a Kodak Alaris világszínvonalú szkennereinek optimalizálásában
  • Kibővített, 24 órás, a hét minden napján elérhető támogatás Szerviz- és támogatási részlegünktől
  • 3 éves díjmentes garancia egyes kiválasztott Kodak szkennerekhez

A Kodak helye a dokumentumkezelés világában

A Kodak immáron 1930 óta van jelen a hagyományos dokumentum archiválás és 1980 óta a digitális dokumentum kezelés területén. Napjainkban, ha dokumentum archiválási feladatokat kell elvégezni, a Kodak az első aki ezen a területen szóba kerül.