Capture Pro Software

Kodak Capture Pro Software

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Download

Önnek formanyomtatványai, dokumentumai, nyilvántartásai és sok egyéb anyaga van. Egyszerűen megfogalmazva, a Kodak Capture Pro Software a papír alapú anyagokat feldolgozhatóvá teszi azok digitális információkká történő hatékony átalakításával. Papírkötegek alakíthatók át gyorsan kiváló minőségű képekké. A kulcsfontosságú adatok automatikusan rögzíthetők, indexelhetők és adatbázisokba, alkalmazásokba tölthetők be, illetve másoknak elküldhetők.

Küldjön intelligensebb információkat az ECM rendszerekbe és a Microsoft SharePoint szolgáltatásokra a munkafolyamatok szélesebb körű integrálásával. Emelje a Kodak szkennereit és többfunkciós nyomtatóit, vagy más népszerű gyártók több mint 230 szkennerét az asztaliról a nagy teljesítményű rendszerek szintjére.

Leegyszerűsített szkennelés

 • Automatikusan optimalizálja a képminőséget. Az intelligens minőségbiztosítás funkció automatikusan megjelöli a kérdéses minőségű képet, és optimalizálja a kép minőségét újraszkennelés nélkül. A képek automatikusan tájolhatók, körbevághatók és kiegyenlíthetők.
 • Takarítson meg időt az egyszeres, kétirányú szkennelés kimenettel. Szkenneljen egyszer, és hozzon létre kétszínű/ kéttónusú vagy szürkeárnyalatos/kéttónusú képeket. Javítsa a fekete-fehér képek szövegfelismerését, és ezzel együtt őrizze meg a képek színeit.
 • Egy képrögzítési megoldás, amely az igényei szerint fejlődik. Az asztali igényektől a nagy mennyiséget igénylő környezetekig könnyen méretezhető. Ezenfelül egyaránt élvezheti a Kodak szkennerek ismert és más gyártók csatolóinak előnyeit. 17 grafikus felhasználói felület és 126 szövegfelismerő nyelv támogatott.

Automatizált indexelés

 • Védje adatainak integritását a dupla adatindexeléssel és a beviteli hibák elleni védelemmel.
 • Indexeljen gyorsabban az egérrel használható szövegfelismeréssel, és gyorsítsa fel a műveleteket a zónás OCR/MICR, illetve az 1D és 2D bárkód funkcióval, valamint az akár 999 mező indexelésével.
 • Dolgozzon fel felméréseket és egyéb bejelölős formanyomtatványokat. A rugalmas jelölésérzékelés pontosan érzékeli a meghatározott zónákat, és kitölti a megfelelő indexmezőket az eredményekkel.

Maximalizált csatlakoztathatóság

 • Gyorsítsa fel az ECM rendszerekkel és a SharePoint szolgáltatással történő együttműködést. Átfogó integráció és teljes körű   csatlakoztathatóság a többféle ECM megoldásokkal, SharePoint és biztonságos FTP szolgáltatásokkal. Szabványos csatoló, a SharePoint index konfigurációk közvetlen importálása a Capture Pro szoftverbe, több oszloptípus, stb.
 • Automatikus dokumentumkép importálás a hálózatról; Nincs szükség folyamatos szkennelésre a dokumentumképek importálásához és feldolgozásához.
 • Javítsa a pontosságot és a hatékonyságot a kimenetből. Küldjön kötegstatisztikákat az adatbázisaiba.
 • Növelje az indexelési sebességet és a pontosságot. A hatékonyabb adatbázis-keresés azt is biztosítja, hogy a rögzített indexmezők helyesek legyenek.
 • PDF opciók kereshető PDF, titkosított/védett PDF, PDF-A, tömörített PDF dokumentumokhoz, PDF könyvjelzőkhöz és gyors webes, illetve egyéb nézetekhez.
 • A Capture Pro szoftver letölthető a weboldalunkról 30 napos próbaverzióként.

A Capture Pro, együtt alkalmazva a Perfect Page technológiával felvértezett Kodak szkennerekkel tökéletes eredményt nyújtanak, elfelejtheti a fáradságos és időigényes újraszkennelést.

A rendkívül rugalmasan beállítható szoftver segitségével pillanatok alatt archiválhatja dokumentumait és mentheti el elektronikus formában. A munkafolyamat optimalizálásában is élen járó szoftver segítségével optimálisan állíthatja be a szkennelési környezetét:

 • Automatikus szkennelés és indexelés, rengeteg segédfunkcióval.
 • Megújított kezelőfelület az egyszerűbb és átláthatóbb munka érdekében.
 • Automatikus kép-optimalizálási és képkorrekciós eljárások a szkennelés során.
 • Rengeteg szkennelés után-szerkesztési funkció a tökéletes integritás eléréséhez.
 • A dokumentumok egyszerű elektronikus megjelőlése és így a kiválasztott funkciók csoportos futtatása.
 • Különálló, vagy hálózati alkalmazhatóság és még sorolhatnánk a funkciók sokaságát.

A személyre szabható kezelői felület eddig soha nem látott módon könnyíti meg a szkennelési munkákat:

 • A vezérlő ikonsorok és a munkaablakok bárhol elhelyezhetők a képernyőn.
 • Kötegelt/dokumentum szintű/Oldal szintű előnézeti és szerkesztési beállítások, könnyű navigáció a dokumentumok között.
 • Az üres lapok automatikus kiejtése többféle technológiával.
 • Az előre definiált beállítások azonnali előhívása és használata.

A Capture Pro szoftver a dokumentumok szeparációjához több alternatívát is kínál: üres lap felismerés, patch kód használata, vonalkód használata, OCR mezők használata beleértve a MICR karakterfelismerést is.

A Capture Pro 100%-ban támogatja a DualStream technológiát, azaz egy időben képes fogadni a dokumentumról készült színes/szürke skálás és fekete-fehér képet különböző fájlformátumokban.

A Capture Pro a piacon egyedülálló módon alkalmazza a dokumentumok feldolgozásának háttérben történő futtatását, amely azt eredményezi, hogy nem kell várnia a szkennelési munkája során a feldolgozási folyamatra, a rendszer ezt automatikusan végzi a háttérben, miközben Ön már a következő köteget szkenneli.

A Capture Pro tág határok között ad lehetőséget a dokumentumok indexeléséhez. Az indexelés beállításához sokkal nagyobb teret enged a felhasználónak mint eddig bármely más hasonló szoftver. Használhat vonalkódot beleértve a 2D típusú vonalkódrendszereket is, OCR mezőt mely több mint 100 nyelven érhető el és használhatja a banki technológiában ismert MICR karakterfelismerést. Az indexeléskor a következő további lehetőségekkel találkozhat:

 • Akár végtelen számú indexmező.
 • Kimeneti maszk minden adattípusra, flexibilis formázhatósággal.
 • Részletes karakterfelismerési szabályok az OCR használata estén, a nem kívánt karakterek automatikus kiszedése.
 • XML indexfájl létrehozása

Szkennelés során több kimeneti fájltípust is megadhat kívánságának megfelelően: JPG, TIFF, PDF, PDF-A, egy illetve több oldalt tartalmazó képfájlok lehetősége.

A Capture Pro Software közel 200 különböző típusú dokumentum szkennerrel képes (Kodak, Agfa, Avision, Bell&Howell, Canon, Epson, Fujitsu, Inotec, Panasonic, Ricoh, ScanOptics, Scantron, Visioneer, Xerox) működni. A teljes támogatott készüléklista itt található.

A Capture Pro Software megvásárlása

A szoftver a készülék típusától függő kategóriákba van sorolva, az ára is ettől függöen változó. Az Ön igényeinek megfelelő szoftver kiválasztásához keresse fel viszonteladóinkat,akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kezelői kézikönyv

A Capture Pro teljes kezelői készikönyve (angol)