Kodak i5850 szkenner

Kodak i5850 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i5850 szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: 210 lap/perc
Napi kapacitás: Korlátlan
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 750 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

A Kodak i5250, i5650, i5650S, i5850, i5850S szkennerek  a Perfect Page technológiát használják a legjobb képminőség előállításához..

A talapzattal rendelkező Kodak i5850 az általunk valaha is gyártott leggyorsabb szkenner. Bekapcsolva az összes képalkotási funkciót, 210 oldalas percenkénti sebességre képes 300 dpi mellett, és nincs teljesítményromlás vagy napi szintű korlátozás, tehát ha kell, akár 24/7 üzemben is dolgozhat vele. Ez kategóriavezető, ami megkülönböztet minket. És költséghatékonnyá tettük a működését. A fogyóeszközök költsége mindössze 34 euro 500 000 beolvasott lapra, és a teljes üzemeltetési és fenntartási költség is jelentősen kisebb, mint a versenytársaknál. Ez teszi az i5850 készüléket tökéletes választássá a szkennerek között, nagy teljesítményigényű, küldetéstudatos szervezet esetén, például szolgáltató cégeknél, vagy közepes és nagyvállalatoknál, ahol hatalmas mennyiségű papírmunkát kell végezni a levelezéssel, biztosítási igényekkel, számlákkal vagy kérvényekkel.

Végezze a szkenner a válogatást

Az új opcióval a méretük szerint különválaszthatók a dokumentumok, például csekkek és levelek, két különböző kimeneti tálcára. Vagy válassza szét a váltólapokat és a dokumentumkötegeket, így nagymértékben csökken a manuális munkavégzés költsége, illetve ez által az üzemeltetési és fenntartási költség.

Fehér fény, kiváló minőségű képek Az i5850, mely 30 Perfect Page képalkotási funkcióval és négyes LED megvilágítással rendelkezik, ámulatba ejtő minőségű lapolvasást végez, és az áttörést jelentő digitális architektúránkat alkalmazza – ez a Kodak Dynamic Flow technológia – mely optimális memóriaelosztást biztosít, ezáltal felgyorsul a lapolvasás, a képalkotás és -feldolgozás. Az öt érzékelős, többlapos behúzást észlelő rendszer, valamint a Sure Path és SureStack által vezérelt papírmozgatás mellett az i5800 a funkciók egyedi kombinációját biztosítja a papírelakadás és hibás adagolás elkerülésére a komoly elvárásokkal rendelkező munkakörnyezetben, így a termelékenységet magas, a költségeket alacsony szinten tartja.

ÚJ: Az új Interaktív többlapos – ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kezelő válasszon a többlapos behúzást okozó lap képeinek megtartása vagy a színes LCD kijelzőn megjelenő lap újraolvasása között, így még tovább javul a papírmozgatás és a hatékonyság. További új funkciók a lyukak kitöltése, intelligens szélkitöltés, automatikus fényerőállítás, és az automatikus fehéregyensúly a jobb képmegjelenítés érdekében. A 750 lapos liftes adagoló normál működési tartománya a 45 g/m2 és 200 g/m2 közötti súlyú papírok. Opcionális kiegészítő adagoló teszi lehetővé a 25 és 75 g/m2 közötti papírok feldolgozását.

Fel-le – az ergonómia kényelmessé teszi a szkennelést Az i5800 egyik funkciója a magasságában elektromosan állítható talapzat, a kényelmes munkavégzési testhelyzet, illetve a testi fogyatékkal élők érdekében; programozható funkcióbillentyűk teszik a feladatok teljes elvégzését és ismétlését egyszerűvé, egy gombnyomásra.

Az i5850 támogatja a Microsoft Windows operációs rendszer 32 és 64 bites, jelenleg használatos összes verzióját, és tartalmazza a TWAIN, ISIS és WIA illesztőprogramokat, melyek lehetővé teszik az egyszerű integrálást a vezető dokumentumkezelő szoftverrendszerekkel.

Miért érdemes ipari léptékű feladatokhoz készült szkennereket használni?

  • Optimális termelékenység az ultrahangos többszörös behúzás elleni védelemnek köszönhetően
  • Sokoldalú és megbízható
  • Szupergyors szkennelés
  • Elérhető modellek széles skálája napi 30 000 oldaltól korlátlan terhelhetőségig
  • Egyes modelleken a képcímzési szolgáltatás is elérhető
  • Akár 750 lapos ADF
  • Alacsony fogyóeszközárak
  • Perfect Page
  • Sure Path és Sure Stack technológia a rövidebb előkészítési és kezelési idő érdekében
  • Egyes modelleken a gyorsabb kezelés érdekében elérhető az interaktív többszörös behúzást érzékelő technológia