Kodak i5650V szkenner

Kodak i5600V szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i5650V szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: 180 lap/perc
Napi kapacitás: Korlátlan
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 750 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Hardveres VRS típusok (i5250V/i5650V) – VRS: VirtualReScan szoftver a Kofaxtól

Legújabb generációs nagy teljesítményű szkennereink – az új i5x50V sorozat – kategóriavezető, intelligens képalkotással, csökkentett teljes üzemeltetési és fenntartási költséggel, javított minőséggel, valamint az előállított kép pontosságával. A szolgáltató irodákban, valamint pénzügyi, egészségügyi és kormányzati szektorokban tipikus intenzív papír felhasználói környezetekre tervezett Kodak i5x50V sorozat szkennerei tökéletes választást jelentenek olyan szervezetek számára, melyek egyfelől költségcsökkentésen dolgoznak, viszont a szkennereik szolgáltatását fenn kívánják tartani.

Két típus alkotja a sorozatot – az i5250V a névleges 150 oldalas percenkénti sebességével (ppm), és a gyorsabb i5650V, amely képes percenként 180 oldalt feldolgozni, 300 dpi mellett, színes, kétirányú olvasás és képfeldolgozás funkciók bekapcsolása mellett. Az i5220V szkenner, mely 750 lapos automata lapadagolóval és korlátlan átvitellel rendelkezik, a mennyiségek növekedése esetén frissítéssel feljavítható az i5650V teljesítményére.

Iparágvezető funkciók

A Kodak i5x50V sorozat szkennerei számos innovatív funkcióval rendelkeznek a hatékonyság javítására és a termelékenység fejlesztésére, például:

 • ÚJ: Interaktív többlapos – ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kezelő válasszon a többlapos behúzást okozó lap képeinek megtartása vagy a színes LCD kijelzőn megjelenő lap újraolvasása között.
 • Dynamic Flow – Áttörést jelentő digitális architektúra, mely optimális memóriaelosztást biztosít, ezáltal felgyorsul a lapolvasás, a képalkotás és -feldolgozás;
 • Több mint 30 Perfect Page képalkotó funkció, például csíkok kiszűrése, kétirányú kimenet, automatikus színészlelés és ferdeség-korrekció, mely által jobb átvitel és pontosság érhető el, valamint csökken a teljes üzemeltetési és fenntartási költség;
 • SurePath és SureStack technológia, mely csökkenti a dokumentum előkészítési és kezelési idejét, az eltérő súlyú és méretű beolvasott dokumentumok adagolásának és kötegelésének javításával. A szkennerek képesek feldolgozni akár 304,8 mm széles és akár 4,8 méter hosszú, 25 és 200 g/m2 közötti súlyú dokumentumokat.

A Kodak i5x50V sorozat szkennereinek használata egyszerű, köszönhetően az intuitív színes LCD érintőképernyőnek, mely a gyakori feladatok egyszerűsítése okán beprogramozható.

A Kodak i5x50V sorozat szkennerei mind a 32, mind a 64-bites Microsoft Windows operációs rendszereket is támogatják, és könnyen integrálhatók a vállalati rendszerekbe a TWAIN és ISIS illesztőprogramok segítségével. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel.

Miért érdemes ipari léptékű feladatokhoz készült szkennereket használni?

 • VRS kompatibilitás
 • Optimális termelékenység az ultrahangos többszörös behúzás elleni védelemnek köszönhetően
 • Sokoldalú és megbízható
 • Szupergyors szkennelés
 • Elérhető modellek széles skálája napi 30 000 oldaltól korlátlan terhelhetőségig
 • Egyes modelleken a képcímzési szolgáltatás is elérhető
 • Akár 750 lapos ADF
 • Alacsony fogyóeszközárak
 • Sure Path és Sure Stack technológia a rövidebb előkészítési és kezelési idő érdekében
 • Egyes modelleken a gyorsabb kezelés érdekében elérhető az interaktív többszörös behúzást érzékelő technológia