A szkennerekhez mellékelt szoftverek

A Kodak szkennerekkel együtt szállított szoftverek:

Smart Touch funkció

logo-smartouchEzzel a funkcióval a lapolvasás mindennapos feladata a lehető legegyszerűbbé válik. Kilenc különböző helyre lehet a beolvasott dokumentumot elküldeni; például fájlba, postára, nyomtatóra, e-mailbe, faxra, alkalmazásba, Microsoft SharePoint szoftverbe, valamint külső szoftverbe, felhő-szerverre. A Smart Touch megengedi a szkenner beállításainak és a célhelynek az előre megadását, valamint az egyedi beállítás szerkesztését, megtekintését és hozzá parancsikon létrehozását. A fájl formátuma lehet TIFF, JPEG, PDF, kereshető PDF
és egyéb.

Kodak Capture Pro Limited Edition szoftver

logo-kcpAz i2000, az i3000 és az i4000 sorozatú szkennerek Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel rendelkeznek, amely egy belépő szintű szkennelő alkalmazás dokumentum elválasztással és vonalkód felismeréssel. Kimenet fájlba, e-mailbe vagy Microsoft SharePoint szoftverbe különböző fájlformátumokban. Látogasson el a  www.kodakalaris.com/go/pro oldalra, ahol a funkciók összehasonlítása található a Smart Touch és Kodak Capture Pro szoftverek között.

TWAIN/ISIS/WIA driverek

logo-driverMinden készülék csomagolásában megtalálhatja a használatához szükséges TWAI/ISIS/WiA és egyén (esetenként LINUX) drivereket. A készülékek a legtöbb esetben a TWAIN illesztőprogramon keresztül azonnal használhatók, valamint a Kodak Capture Pro alkalmazások is ezen az illesztőfelületen kapcsolódnak a szkennerekhez. A TWAIN illesztőprogramok fejlesztése a Kodak Alaris laboratóriumaiban történik.

Számos dokumentum archiváló/kezelő rendszer használ ISIS illesztőprogramot. Ezen alkalmazásokhoz használja az ISIS drivereket. A készülékeinkhez használt TWAIN illesztőprogram önállóan is alkalmas egyszerű szkennelési feladatok elvégzésére. A Kodak készülékei driver-szinten tartalmazzák a Perfect Page képjavító rendszert, így nincs szükség más alkalmazások használatára a jobb képminőség elérése érdekében.

Egyéb alkalmazások

Esetenként más alkalmazásokat is talál a készülék dobozában. Erről az adott készüléknél talál információt. (Nuance, Bizzcard, stb)