Kodak i2900 szkenner

Kodak i2900 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i2900 szkenner
Típus: A4 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: Fekete/fehér: 60 lap/perc, színes: 60 lap/perc
Napi kapacitás: 10000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 250 db
Síkágy csatlakoztatás: Beépített A4 síkágyas szkennerrel
Garancia: 3 év / 3FF :Ingyenes készülék meghibásodásra vonatkozó garancia

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Az első nagy teljesítményű, funkciókban gazdag, mozgópályás A4-es szkenner, melynek beépített síkágyas lapszkennere és nyomtató lehetősége szükségtelenné teszi több eszköz beszerzését a szűk hellyel rendelkező irodákban, továbbá lehetővé teszi a normálistól eltérő beolvasási műveleteket, pl. könyvoldalak, magazinok, útlevelek esetén, a hagyományos űrlapok, számlák és egyéb normál A4-es dokumentumok mellett.

Elsőként az átlagosnál nagyobb 250 lapos kapacitású adagoló/lift, melynek köszönhetően a kezelők több kevert méretű papírmunkát hajthatnak végre egyetlen lépésben. Ezenkívül az állítható hátsó kimeneti papírtovábbítási útvonal lehetővé teszi, hogy a mozgópályás szkenner vastagabb dokumentumokat vagy 4,1 méter hosszúságig terjedő elemeket dolgozzon fel, ami tökéletessé teszi például az ECG diagramok digitalizálására.

Az első munkacsoport szkenner, mely tartalmazza a Kodak intelligens dokumentumvédelmi funkcióját, ami figyelemmel kíséri a beolvasandó papír állapotát. A szkenner automatikusan leáll az értékes dokumentumok sérülésének elkerülése érdekében.

Az első Kodak munkacsoport szkenner, mely kiegészíthető opcionális beolvasás utáni nyomtatóval, így a dokumentumok feldolgozás után elláthatók testre szabható hivatkozással, dátummal vagy kóddal.

Az első Kodak munkacsoport szkenner, mely úgy digitalizálja a dokumentumokat 300 dpi felbontással, hogy az nincs hatással a feldolgozási sebességre, fokozva ezáltal az OCR pontosságát. A percenkénti legfeljebb 60 oldal sebességgel 200 és 300 dpi
felbontással végzett munkáknál a duplex Kodak i2900 szkennerrel javasolt napi mennyiség 10 000 oldal, mely a dupla LED-es megvilágítással biztosítja a gyors lapolvasási indítást, valamint a kivételes képminőséget és színstabilitást. A szkennerek sokéves képfeldolgozási fejlesztése a Kodak jellemző eredménye

A minden alkalommal legjobb beolvasási minőséget biztosító, felhasználói beavatkozás nélküli automatikus képállítást elvégző Perfect Page technológiával felszerelt i2900 programozható LCD kijelzőt tartalmaz, melyen a kezelőnek szóló útmutatások
jeleníthetők meg, és lehetővé teszi a Smart Touch funkció használatát az üzleti folyamatok indítására, az előre megadott helyekre történő beolvasásra, mindezt úgy, hogy nincs szükség számítógépes alkalmazások megnyitására.

Az i2900 kompatibilis a TWAIN, ISIS és Linux-alapú beolvasó alkalmazásokkal, és három éves ingyenes készülékcserére vonatkozó garanciát tartalmaz a teljesítmény és elérhetőség biztosítására, ami azon felhasználók számára létfontosságú, akiknél a szkenner integrált részét képezi az elektronikus munkafolyamatoknak. Alacsony kiegészítő díj ellenében ez következő napi, helyszíni, kirendelt mérnök által végrehajtott szervizeléssel bővíthető.

Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel együtt. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel

Miért érdemes személyi és munkacsoport-szkennereket használni?

  • Képjavítás a Perfect Page alkalmazás segítségével
  • A Smart Touch alkalmazás egyetlen gombbal használható, használata egyszerű
  • Kis alapterület
  • Minimális asztalfelületet igényel
  • Bármit beolvashat, papíralapú dokumentumoktól egészen az igazolványokig
  • Napi 1000 és 10 000 oldal közötti kapacitású modellek
  • Ingyenes hároméves készülék meghibásodásra vonatkozó garancia
  • Windows, Linux és Mac OSX rendszerekkel kompatibilis Kodak Capture Pro Software Limited Edition szoftver mellékelve