Capture Pro Network Edition

Capture Pro Network Edition

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Download

A Capture Pro Network Edition kifejezetten azon felhasználók számára lett kifejlesztve akik központosított hálózati környezetben kívánnak szkennelni több munkaállomásról, mivel Capture Pro Software alapszoftvere, csupán megosztott hálózati környezetbe telepíthető, amely nem elégít ki minden igényt.

A Capture Pro Network Edition tartalmaz egy szerver oldali szoftvert, amelyre a munkaállomások ráköthetők. Külön érdekessége hogy a újonnan kialakított liszenc rendszer segítségével nincs szükség egyedi hardware USB hardverkulcsokra, az azonosítást a szerver végzi.

Hatalmas előnye továbba, hogy ha nem kívánunk minden munkaállomást egyidőben üzemeltetni, nem kell minden munkaállomáshoz liszencet vásárolnunk! Hogyan lehetséges ez? Például, ha egy 50 munkaállomásos rendszerünk van, de tudjuk hogy egyidőban 35 szkennelő munkaállomásnál több nem fog működni, akkor elegendő csa 35 db munkaállomás liszencet vennünk, és a munkaállomások működésének függvényében osztja ki a liszenceket a szerver a maximális szám (esetünkben a 35) eléréséig!

Capture Pro Network Edition jellemzői

  • Több képrögzítő és indexelő állomás központi kezelése bárhonnan a hálózatról
  • Távoli adminisztráció és kötegelt monitoring
  • Automatikus importálás használata, munkaállomások összekapcsolása stb