Kodak Sceye dokumentum kamera

belsokep-730-200-sceje

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak Sceye dokumentum kamera (A4 vagy A3 méretekben)
Kamera: 10 MPixel CMOS Sensor RGB
Optikai felbontás: 300 dpi
Kimeneti felbontás: 100/200/300/400 dpi
Megvilágítás: Beépített LED fényforrás
Képméret: A4 és A3 méret (Class 1 lézerrel kivetített képkeret)
Fájl formátumok: TIFF, PDF, JPEG
PC csatlakozás: USB 2.0
Tápcsatlakozás: USB tápfelvétel
Szoftverek: driver, sceye-Explorer, sceye-Autoscan, sceye-RACE, ExtactScan Macintoshoz
Méretek: 100 x 120 x 360 mm
Súly: 740 gr
Garancia: 3 év

A Sceye a professzionális felhasználók innovatív szkennere, amely egyaránt kompatibilis a Windows és az Apple Macintosh rendszerekkel. Az asztalra lézer vetít ki egy keretet. Egyszerűen helyezze a dokumentumot ebbe a keretbe, és a készülék pillanatfelvételt készít. A képet feldolgozza, körbevágja a tényleges méretére, valamint ferdeség-korrekciót hajt végre. Egy OCR-motor elolvassa a tartalmat, és a beolvasott kép azonnal lementhető PDF, kereshető szöveges PDF, TIF vagy JPG formátumban. Még csak egérre vagy billentyűzetre sincs szükség.

A Sceye készülékkel bármi beolvasható: kisméretű blokkok, összetűzött lapok, illetve dossziékba lefűzött lapok közvetlenül, útlevél vagy könyv. A sceye USB-n át kapja az energiát, így kitűnően használható mobil alkalmazásoknál. A Twain illesztőprogram szükségtelenné teszi a manuális korrigálást, miután a pillanatfelvétel elkészült. A sceye nagyszerűen használható ügyfelek által látogatott irodákban, például bankban, biztosítónál, orvosi rendelőben, gyógyszertárban, hivatalban, vagy amikor a dokumentum beolvasása egy folyamat kontextusában történik.

A Sceye stílusos külalakkal bír, kis helyen elfér – illik bárhova. Egy beolvasás mindössze 2 másodpercig tart, és vizuális visszajelzést ad, valamint hanggal is jelez.

A sceye szkenner:

  • Egyszerű – Nincs gomb – csak kinyitja, és máris üzemkész.
  • Flexibilis – Beolvas: könyvet, kártyát, kis csomagot, épp olyan egyszerűen, mint amikor papírlapot olvas be.
  • Gyors – Néhány automatizált funkció igen gyorssá teszi a sceye készüléket.
  • Felhasználóbarát – Nem kell kiszedni a tűzőkapcsot, lapokra szedni a köteget, mivel a sceye ugyanúgy látja a dokumentumot, ahogy ÖN.
  • Karbantartást nem igényel – Nincs mozgó alkatrésze.

A SceyeX – teljesen automatikus lapolvasáshoz tervezve, nagy számú dokumentumra, kiváló képminőséggel fekete-fehér, szürkeárnyalatos és színes kivitelben, A4 vagy A3 méretekben.

3 év cseregarancia

A Sceye kamera szkenner Magyarországon, mint az Európai Unió többi országában a Kodak Alaris által egyedülálló 3 év cseregaranciával kerül forgalomba. (garancia regisztráció szükséges)