Kodak i3250 szkenner

Kodak i3250 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i3250 szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: 50 lap/perc
Napi kapacitás: 15000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 250 db
Síkágy csatlakoztatás: Beépített A4 síkágyas szkenner, A4 síkágyas szkenner opcionálisan csatlakoztatható
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Az i3250 és az i3450 szkennerek egy integrált DIN-A4 könyvszegélyes síkággyal rendelkeznek sérülékeny, összetűzött vagy a szokásostól eltérő elemek kezelésére.

A legfeljebb A3-as méretű, kis vagy akár a javasolt maximális 25 000 lap/nap mennyiségű papír feldolgozására tervezett Kodak i3x50 sorozatú szkennerek tartós kivitelűek, konzisztens feldolgozási kapacitást és működési időt nyújtanak – tökéletesek az olyan irodai környezetekben, ahol a megbízhatóság, teljesítmény és képminőség kulcsfontosságú. A folyton növekvő költségvetési igények és az IT kiadások előírt megtérülése miatt az i3x50 sorozatú szkennerek versenyképes árúak, és ingyenes, három éves alkatrészcsere garanciát* tartalmaznak – ez az első alkalom, hogy az ilyen kategóriájú A3-as szkennerek ilyen jellemzőkkel rendelkeznek. Kis kiegészítő díj ellenében következő napi, helyszíni, kirendelt mérnök által végrehajtott szervizeléssel bővítés is elérhető.

Kis méretek. Nagy teljesítmény

A kategória több típusból áll, nagy mennyiségű feldolgozásra lettek tervezve azon ügyfelek számára, akik nagyobb mennyiségű munkát szeretnének elvégezni. A készülékek 300 dpi felbontású lapolvasásra képesek anélkül, hogy az a feldolgozási sebességüket befolyásolná – ami tökéletes megoldás az OCR alkalmazásokhoz, ahol a képminőség kulcsfontosságú –, a felhasználók pedig két papírútvonal közül választhatnak: amely lehet mozgópályás és az egyenes bevezetésű. Ez azt jelenti, hogy a hosszú (legfeljebb 4,1 méter), vastag vagy nem hajlítható dokumentumok sérülés nélkül feldolgozhatók.

A dokumentum sikeres kezelését biztosító funkciók

Az i3000 sorozatú szkennerek tartalmazzák a Kodak új intelligens dokumentumvédelmi funkcióját, mely kibővíti a Kodak többlapos behúzást észlelő ultrahangos rendszere által biztosított papírelakadás elleni védelmet. Ez segít megvédeni a dokumentumokat a fizikai sérüléstől, amelyet a papír útvonalába kerülő elfelejtett tűzőkapcsok vagy egyéb tárgyak okozhatnak.

Az elvárásoknak megfelelően az szkennerek tartalmazzák a beépített Perfect Page technológiát, mely optimalizálja a képminőséget, és intelligens módon kezeli a képfeldolgozási műveleteket, pl. a szín, fényerő és kontraszt állítását, az automatikus körbevágást és az üres oldalak észlelését.

Opcionális A4-es vagy A3-as méretű síkágyas szkenner csatlakoztatható a szokásostól eltérő elemek kezelésére. Opcionálisan hátsó oldali, beolvasás utáni nyomtató is választható, ha szükség van annak bizonyítására, hogy a dokumentum sikeresen be lett olvasva. Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel együtt. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel

Miért érdemes részlegek számára készült szkennereket használni?

  • Emelt szintű termelékenység – kötegenként akár 250 oldal
  • A kedvező árú fogyóeszközökkel jelentős megtakarítást érhet el
  • Modellek széles választéka a dokumentumszkennelés még szélesebb lehetőségeiért
  • Gyorsítsa fel az összetett, időigényes feladatokat
  • A jellemzők az egyszerűen használható Smart Touch funkciótól egészen a helytakarékos kialakításig terjednek
  • Számos modell akár napi 20 000 oldal beszkennelésére alkalmas