Kodak Ngenuity 9125 szkenner

Kodak Ngenuity 9125 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak Ngenuity 9125 szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: Fekete/fehér: 125 lap/perc, színes 100 lap/perc
Napi kapacitás: 125000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 700 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

A kínálatunk talán leggyorsabb nagy teljesítményű asztali szkennerei, a Kodak Ngenuity sorozat szkennerei valódi igáslovak, ergonómiai tervezéssel és praktikus funkciókkal, meggyorsítva ezzel az Ön dokumentumkezelő munkamenetét és egyszerűsítve a nagy teljesítményű szkennelést. Ideálisak irodai környezetbe, illetve olyan osztályoknál, ahol nem csak a szépség, hanem a teljesítmény is fontos tényező.

A 700 lapos papíradagolóval – ez 40%-kal nagyobb, mint a kategóriájának többi szkennereinél – az Ngenuity sorozat szkennerei elboldogulnak a dokumentumok igen széles méretválasztékával – akár 311 mm szélességig és 200 méteres hosszig, 30 – 1200 g/m2 súlytartományra. Ez magában foglalja a pauszpapírt és rizspapírt, legal és A4 méretű dokumentumot, repülőjegyet, EKG grafikont, valamint fotót – és még keményebb dolgok, mint például a töltött boríték és a műanyag kártya is feldolgozható az egyenes áthúzású adagolással. A kategória négy típusból áll.

A kétoldalas fekete-fehér, a 9090 DB, valamint a kétoldalas színes 9090 DC, mindkettő ‘akár’ 90 lapot kezel percenként (ppm), a napi teljesítménye pedig akár 90 000 lap. A nagyobb kapacitású készülékek: a 9125 DC, az ‘akár’ 125 lap/perc, illetve 125 000 lap/nap teljesítménnyel, és a sorozat csúcsmodellje, a 9150 DC, ‘akár’ 150 lap/perc, illetve 150 000 lap/nap teljesítménnyel. És feltéve, hogy kétoldalas – a papír két oldalát egy behúzással olvassa – ez napi 300 000 képet jelent, ami igen figyelemre méltó mennyiség.

Modern technológiák szolgáltatják a kimagasló képminőséget

A Kodak Ngenuity sorozat minden szkennere rendelkezik a Kofax VRS hardverrel, így kibővített szín- és képkezeléssel, teljesítményromlás nélkül. A legfejlettebb SharpShooter Trilinear védőtömítéses CCD fényképezőgépek lehetővé teszik minden típus számára a 600 dpi optikai beolvasást és kivitelt a jobb OCR, ICR és vonalkód-felismerési arány biztosítására, a megbízhatóbb alakfeldolgozás révén. Opcionális feliratozó csatlakoztatható a beolvasás előtti és/ vagy utáni maximum 72 karakterből álló feliratok készítéséhez, mint pl. dátum és idő. Az összes típus LED megvilágítást alkalmaz, melynél nem jelentkezik a izzófelfűtési idő, így nyugodtan nekiláthat azonnal a lapolvasásnak, mivel már a készülék bekapcsolásának pillanatától optimális képminőséget kap. A fényforrások a szkenner teljes élettartamára lettek tervezve, normál üzem mellett. Mindez állandó képminőséget és kevesebb kamerakalibrálásra fordított időt jelent.

ÚJ: fogyóeszközök a nagymértékben csökkentett üzemeltetési költség érdekében – mindössze 34 euro, 500 000 beolvasott lapra számítva. A kezelőhöz állítható vezérlőpanel gyors elérést tesz lehetővé az általános funkciókhoz, és segítségére van a fogyatékkal élőknek is, annyira felhasználóbarát.

Az Ngenuity sorozat szkennerei.

 • Gyorsak.
 • Funkciókban gazdagok.
 • Könnyen használhatók.
 • Egyszerűen zsenik.

Miért érdemes ipari léptékű feladatokhoz készült szkennereket használni?

 • Optimális termelékenység az ultrahangos többszörös behúzás elleni védelemnek köszönhetően
 • Sokoldalú és megbízható
 • Szupergyors szkennelés
 • Elérhető modellek széles skálája napi 30 000 oldaltól korlátlan terhelhetőségig
 • Egyes modelleken a képcímzési szolgáltatás is elérhető
 • Akár 750 lapos ADF
 • Alacsony fogyóeszközárak
 • Perfect Page
 • Sure Path és Sure Stack technológia a rövidebb előkészítési és kezelési idő érdekében
 • Egyes modelleken a gyorsabb kezelés érdekében elérhető az interaktív többszörös behúzást érzékelő technológia