Kodak i1860 szkenner

Kodak i1860 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i1860 szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: 200 lap/perc
Napi kapacitás: Korlátlan
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 500 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Az úttörő i1860, percenkénti akár 200 oldal vagy 800 kép teljesítménnyel. A biztosított korlátlan napi lapolvasási kapacitás (24/7) ideálissá teszi a legtöbb, komoly elvárásokkal rendelkező munkakörnyezetben, valamint a sebesség és minőség területein kompromisszumot nem tűrő ügyfelek számára. Talajon álló kivitel, egyszerű működtetés A magasságában elektromosan állítható talapzatra tervezett i1860 színes OLED érintőképernyővel rendelkezik, mellyel a kezelő a szkennert teljes körűen vezérelheti. A tökéletes ergonómiai kialakítás és a csendes üzem felhasználóbaráttá teszi a készüléket, és az alsó részében a számítógépek számára kialakított hely felhasználásával rendezett irodai környezet alakítható ki.

500 lapos adagolóval, valamint lapolvasás előtti és utáni nyomtatóhellyel is rendelkezik, mely utóbbiakkal hasznos könyvelési információk, pl. a dokumentum mentési útvonala, vagy igazolás a mentésről, rögzíthetők.

A nagy teljesítményű szkennerek királyától elvárható funkciók

Az i1860 szkenner rendelkezik minden olyan funkcióval és tulajdonsággal, amit Ön elvárhat a nagy teljesítményszintű vállalkozás termelékenységének optimalizálására. A SurePath papírmozgatás és a többlapos behúzást észlelő ultrahangos rendszer megszünteti az elakadást; a Perfect Page képalkotási technológia és a XENON izzók garantálják a mindenkori kristálytiszta képalkotást. Ezenfelül új elektronika biztosítja az optimális szkenner teljesítményt, még a legnehezebben kezelhető dokumentumoknál is. Az i1860 egy integrált kötegkód-olvasóval és képcímező funkcióval rendelkezik.

A Kodak Capture Pro szoftver opció a dokumentumok indexelését, tárolását és megosztását könnyíti meg a vállalati szintű elektronikus dokumentumkezelő rendszerekben. A Kodak, a nagy teljesítményű piacvezető szkennerek gyártójának i1860 szkennere, nem ismerve kompromisszumot a minőség és teljesítmény területén, kategóriavezető platformot kínál minden szervezet számára, ahol követelmény a költséghatékony, viszont funkciókban gazdag megoldás.

Miért érdemes ipari léptékű feladatokhoz készült szkennereket használni?

  • Optimális termelékenység az ultrahangos többszörös behúzás elleni védelemnek köszönhetően
  • Sokoldalú és megbízható
  • Szupergyors szkennelés
  • Elérhető modellek széles skálája napi 30 000 oldaltól korlátlan terhelhetőségig
  • Egyes modelleken a képcímzési szolgáltatás is elérhető
  • Akár 750 lapos ADF
  • Alacsony fogyóeszközárak
  • Perfect Page
  • Sure Path és Sure Stack technológia a rövidebb előkészítési és kezelési idő érdekében
  • Egyes modelleken a gyorsabb kezelés érdekében elérhető az interaktív többszörös behúzást érzékelő technológia