Kodak i1400 szkenner sorozat

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A Kodak i1405 szkenner bemutatása

Kodak i1405 szkenner

Egy szkenner amely készen áll a kihívásokra

A szkennelendő dokumentumok általában különböző méretű, anyagú és minőségü papírok lehetnek. Pontosan e cél érdekében született meg a Kodak szárnyai alatt a Kodak i1400-as dokumentumszkenner család.

A készülékkel egyaránt feldolgozhatók a kis papírok, a hosszú dokumentumok (az i1440 típusnál 6,1 m is lehet!), vagy a plasztik igazolványok és bankkártyák.

A készülékcsalád 3 különböző készülékből áll. A Kodak i1405-es dokumentumszkenner 45 lap/perc sebességű egyoldalas készülék. A Kodak i1420-as dokumentumszkenner 60 lap/perc sebességű kétoldalas készülék. A Kodak i1440-es dokumentumszkenner 75 lap/perc sebességű kétoldalas készülék, további különleges és egyedi tulajdonságokkal felruházva.

Perfect Page újdonságok

 • Automatikus szín felismerés: a dokumentum tartalma alapján képes a szkenner azonosítani annak típusát, és e szerint menti el fekete-fehér vagy színes formátumban.
 • Háttér simítás: leszedi a dokumentumokról a különböző háttérszíneket, igy növelve a beszkennelt dokumentum minőségét.
 • Megnövelt színhűség: a színes dokumentumok szkennelésekor fotó minőségű szkennelt képet eredményez.
 • Interaktív színes képbeállítások: a felhasználó egyszerűen állíthatja a fényerő, a kontrszt és a színmennyiség értékeit.
 • Automatikus beforgatás: a szkenner a beolvasott dokumentum tartalma alapján álló formátumra forgatja a dokumentumokat.
 • Fotó elkülönítés (csak az i1440 típusnál): a szkenner felismeri a dokumentumon lévő fényképet (pl. igazolvány) és azt külön nagy felbontású színes képként tárolja, míg a dokumentum a normál fekete-fehér módon kerül rögzítésre.
 • Tanítható elektronikus színkiejtés (csak az i1440 típusnál): legfeljebb három különböző háttérszín távolítható el segítségével a dokumentumról.
 • Szegmentált fekete-fehér képkimenet (csak az i1440 típusnál): a szkenner automatikusan optimalizálja a dokumentumot, szétválasztja a színes és a fekete-fehér tartalmat.

SmartTouch

A Smart Touch egyedülállő funció használatával egy gombnyomással indíthatja el nem csak a szkennelést, de a munkájához a legmegfelelőbb szkennelő alkalmazást is. A beszkennelt dokumentumokat:

 • Elmentheti fájlba
 • Elküldheti e-mail-ben
 • Kinyomtathatja
 • Átadhatja más alkalmazások számára, melyek támogatják a TIFF, JPEG, RTF, PDF vagy kereshető tartalmú PDF fájlokat.
 • Eküldheti a Microsoft Sharepoint tárhelyére

Tökéletes képminőség

A 600 dpi felbontással szkennelt tűéles képek a Perfect Page technológiával feldolgozva verhetetlen minőséget nyújtanak felhasználói számára. Nem lesz többé szüksége az újraszkennelésre!

Szkennelés Sharepoint tárhelyre

Szkennelje be és azonnal töltse fel automatikusan dokumentumait egy SharePoint* tárhelyre és ossza meg kollégáival akár világszerte. A részletekhez kattintson ide.

Szkennelés Linux driverrel

Ezen szkennertípus készülékei használhatók a LINUX Operációs Rendszerben a TWAIN 2.0 és a SANE drivereken keresztül is. A részletekhez kattintson ide.

Opcionális A3 és A4 lapszkenner

Az A3 és A4 asztali lapszkenner a már meglévő i1400-as szkenneréhez nyújt többlet lehetőségeket. Az asztali szkenner a következő dokumentum méretek beolvasása esetén jelent megoldást: A3 420 X 297 mm, vagy A4 210 X 297 mm, 1200 dpi felbontás mellett. Az 1.8 méter hossú speciális kábel segítségével – amit a lapszkenner dobozában megtalál – a lapszkenner könnyen csatlakoztatható a készülékhez, melyet akár több alapkészülékhez is használhat, amelyiknél erre éppen szüksége van.

A készülékek legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i1405 szkenner Kodak i1420 szkenner Kodak i1440 szkenner
Sebesség: 45 lap/perc 60 lap/perc 75 lap/perc
Napi kapacitás: 9 000 lap 12 000 lap 15 000 lap
Típus: A3 kétoldalas színes dokumentumszkenner A3 kétoldalas színes dokumentumszkenner A3 kétoldalas színes dokumentumszkenner
Optikai felbontás: 600 dpi 600 dpi 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 150 db 150 db 150 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs Igen Igen
PC csatlakozás: USB 2.0 USB 2.0 USB 2.0
Garancia: 1 év 1 év 1 év

Az i1440 készülék részletes adatlapját a Kodak Document Imaging hivatalos oldalán találhatja meg.