Kodak Truper i3610 szkenner

Kodak Truper 3610 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak Truper 3610 szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: 95 lap/perc
Napi kapacitás: 15000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 200 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

A kompakt kétoldalas Kodak Trūper 3210 szkenner, mely rendelkezik automatikus dokumentumadagolóval (ADF) és síkágyas lapszkennerrel is, irodai felhasználásra készült, ahol számít a helyigény és multifunkciós készülékre van szükség. A percenként akár 90 oldal feldolgozása, és az akár 15 000 oldalas napi teljesítmény megvalósítása egyszerű a 200 oldalas ADF használata mellett. A Trūper 3210 szkenner egyszerűen elboldogul a kötött és sérülékeny dokumentumok beolvasásával, ha síkágyas módban üzemel.

A kétoldalas Kodak Trūper 3610 szkenner csak mozgópályás kivitelben létezik, kevés helyet foglal az asztalon, és tökéletes a közepes méretű kiadványokhoz vagy helyzetekhez. Névleges teljesítménye ugyanaz, mint a testvéréé, a Trūper 3210 készüléké. Mindkét típus képes korlátlan hosszúságú anyag – pl. EKG görbe, olajkútnapló, beteglap vagy hosszú formanyomtatványok – beolvasására. Bármire.

A lapolvasás költségét csökkentő funkciók és szoftverek.

A többlapos behúzások észlelésére alkalmas ultrahangos rendszer automatikusan érzékeli az összetapadt lapokat, így az újraolvasás nem következik be. És lehet úgy módosítani a beállításokat, hogy képes legyen borítékot, illetve csatolt fotóval vagy tapadós jegyzetlappal ellátott dokumentumot is leállás nélkül beolvasni. Ezzel a funkcióval a dokumentumok szétválasztásának külön munkája takarítható meg, ezáltal lecsökken az újraolvasás és a dokumentum előkészítésének ideje. Opcionális, egyszerű kezelésű nyomtató használható, ha rögzíteni kívánja a dokumentum beolvasásának dátumát és idejét, hivatkozási számot stb.

A Trūper 3210 és 3610 szkennerek tartalmazzák a Kofax VRS 4.5 képjavító szoftvert, mellyel tiszta és éles képek hozhatók létre, ezzel segítve a vállalkozásokat a nagyobb pontosság elérésében a beolvasott információk vonatkozásában. Kitűnő, akár 600 dpi minőségű képalkotás érhető el, és számos innovatív funkció került beépítésre a kezelői beavatkozások csökkentésére, és végső soron a lapolvasás teljes költségének a csökkentésére. Ilyen például a tartalom alapú üres oldal törlés, az automatikus tájolás és kibővített színkiejtés, mely lehetővé tesz a felhasználó számára hat tetszőleges szín egyidejű eltávolítását a színes dokumentumokból, optimális OCR, ICR és a vonalkód-felismerés biztosítására

Miért érdemes részlegek számára készült szkennereket használni?

  • Emelt szintű termelékenység – kötegenként akár 250 oldal
  • A kedvező árú fogyóeszközökkel jelentős megtakarítást érhet el
  • Modellek széles választéka a dokumentumszkennelés még szélesebb lehetőségeiért
  • Gyorsítsa fel az összetett, időigényes feladatokat
  • A jellemzők az egyszerűen használható Smart Touch funkciótól egészen a helytakarékos kialakításig terjednek
  • Számos modell akár napi 20 000 oldal beszkennelésére alkalmas