Kodak i5600V szkenner

Kodak i5600V szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i5600V szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: 170 lap/perc
Napi kapacitás: Korlátlan
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 750 db
Síkágy csatlakoztatás: Nincs
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Hardveres VRS típusok (i5200V/i5600V).

Legújabb generációs nagy teljesítményű szkennereink – az új i5000V sorozat – kategóriavezető, intelligens képalkotással, csökkentett teljes üzemeltetési és fenntartási költséggel, javított minőséggel, valamint az előállított kép pontosságával. A szolgáltató irodákban, valamint pénzügyi, egészségügyi és kormányzati szektorokban tipikus intenzív papírfelhasználói környezetekre tervezett Kodak i5000V sorozat szkennerei tökéletes választást jelentenek olyan szervezetek számára, melyek egyfelől költségcsökkentésen dolgoznak, viszont a szkennereik szolgáltatását fenn kívánják tartani.

Két típus alkotja a sorozatot – az i5200V a névleges 140 oldalas percenkénti sebességével (ppm), és a gyorsabb i5600V, amely képes percenként 170 oldalt feldolgozni, 300 dpi mellett, színes, kétirányú olvasás és képfeldolgozás funkciók bekapcsolása mellett. Az i5200V szkenner, mely 750 lapos automata lapadagolóval és korlátlan átvitellel rendelkezik, a mennyiségek növekedése esetén frissítéssel feljavítható az i5600V teljesítményére.

Iparágvezető funkciók

A Kodak i5000V sorozat szkennerei számos innovatív funkcióval rendelkeznek a hatékonyság javítására és a termelékenység fejlesztésére, például:

 • ÚJ: Interaktív többlapos – ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kezelő válasszon a többlapos behúzást okozó lap képeinek megtartása vagy a színes LCD kijelzőn megjelenő lap újraolvasása között.
 • Dynamic Flow – Áttörést jelentő digitális architektúra, mely optimális memóriaelosztást biztosít, ezáltal felgyorsul a lapolvasás, a képalkotás és -feldolgozás;
 • Több mint 30 Perfect Page képalkotó funkció, például csíkok kiszűrése, kétirányú kimenet, automatikus színészlelés és ferdeség-korrekció, mely által jobb átvitel és pontosság érhető el, valamint csökken a teljes üzemeltetési és fenntartási költség;
 • SurePath és SureStack technológia, mely csökkenti a dokumentum előkészítési és kezelési idejét, az eltérő súlyú és méretű beolvasott dokumentumok adagolásának és kötegelésének javításával. A szkennerek képesek feldolgozni akár 304,8 mm széles és akár 4,8 méter hosszú, 25 és 200 g/m2 közötti súlyú dokumentumokat.

A Kodak i5000V sorozat szkennereinek használata egyszerű, köszönhetően az intuitív színes LCD érintőképernyőnek, mely a gyakori feladatok egyszerűsítése okán beprogramozható, és ingyen biztosítjuk hozzájuk a fogyóeszközt, ha a Performance Plus karbantartói szerződés* kerül megkötésre és megvásárlásra.

A Kodak i5000V sorozat szkennerei mind a 32, mind a 64-bites Microsoft Windows operációs rendszereket is támogatják, és könnyen integrálhatók a vállalati rendszerekbe a TWAIN és ISIS illesztőprogramok segítségével. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel.

Miért érdemes ipari léptékű feladatokhoz készült szkennereket használni?

 • Optimális termelékenység az ultrahangos többszörös behúzás elleni védelemnek köszönhetően
 • Sokoldalú és megbízható
 • Szupergyors szkennelés
 • Elérhető modellek széles skálája napi 30 000 oldaltól korlátlan terhelhetőségig
 • Egyes modelleken a képcímzési szolgáltatás is elérhető
 • Akár 750 lapos ADF
 • Alacsony fogyóeszközárak
 • Perfect Page
 • Sure Path és Sure Stack technológia a rövidebb előkészítési és kezelési idő érdekében
 • Egyes modelleken a gyorsabb kezelés érdekében elérhető az interaktív többszörös behúzást érzékelő technológia