Kodak i4600 Plus szkenner

Kodak i4600 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i4600 Plus szkenner
Típus: A3 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: 120 lap/perc
Napi kapacitás: 50000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 500 db
Síkágy csatlakoztatás: Van
Garancia: 1 év

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Ha nagyobb kapacitásra van igény, mint amire az osztályszintű szkennere képes, miért ne próbálná ki a Kodak új, kis helyigényű, nagy teljesítményű szkenner sorozatát, az i4000 készüléket? Nagyobb teljesítmény, kisebb energiafelvétel A kategória két típusból áll. Az i4200 Plus percenként akár 100 oldal feldolgozására, és az akár 30 000 oldalas napi teljesítmény megvalósítására képes, míg erősebb testvére, az i4600 Plus percenként akár 120 oldal feldolgozására, és akár 50 000 oldalas napi teljesítményre alkalmas 300 dpi felbontás mellett. Mindkettő kiválóan alkalmas a dokumentum-beolvasás és -kezelés költséghatékonyságát megcélzó kis és közepes méretű vállalkozások számára.

Mindkét típus kettős LED megvilágítást alkalmaz a képek levilágításához, ezért nem jelentkezik izzófelfűtési idő és az áramfelvétel is nagy mértékben csökken. Indítsa a szkennelést, és a készülék azonnal reagál. A költségeket pedig nem csak az energiánál lehet megfogni. Óriási mennyiségű, 500 000 dokumentum olvasható be mindössze € 34 fogyóeszköz költséggel (azaz szétválasztó és felszedő hengerek). Ez körülbelül 10-szer kevesebb költséget jelent, mint a versenytársak termékeinél.

Arra terveztük, hogy a lapolvasás tényleg egyszerűbb legyen

Az i4000 Plus sorozat ergonómiailag lett megtervezve, így tökéletesen illik irodai környezetbe, ahol a sok kezelői beavatkozás keveredik. A Sure Stack technológiáját megtestesítő, 500 lapot befogadó első adagoló a digitalizálás után a lapot megfelelően tárolja a kimeneti tálcán, így a papírok nem keverednek és nem is gyűrődnek össze. A  bekapcsolható egyenes áthúzású adagolással a kemény papírokat, pl. kártyát vagy merev borítékot is fel lehet dolgozni. Ezenfelül be lehet állítani előre akár kilenc célhelyet a lapolvasáshoz, így – egyetlen gombnyomásra – a közös helyekre eljuttatható az anyag. A lapolvasás teljes eljárása tényleg egyszerűbb lesz ezáltal. Opcionális bélyegző, valamint A3-as vagy A4-es síkágyas opció csatlakoztatható mindkét típushoz, és ha i4200 Plus modellt vásárolt, de nagyobb kimeneti teljesítményre lesz szüksége a jövőben, akkor a rendszer frissítése utáni teljesítménye eléri az i4600-as teljesítményét.

Az i4000 Plus sorozat jellemzői: a Perfect Page képfeldolgozó technológiája, automatikus tájolás, automatikus körbevágás, valamint ferdeség-korrekció és iThresholding, melyhez új funkciók tartoznak, pl. csíkok és lyukasztónyomok eltüntetése. A legfejlettebb funkció az alak felismerése és az adatok kivonása érdekében eltávolít akár 5 kéretlen színt is a dokumentumról. Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel együtt. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel.

Miért érdemes ipari léptékű feladatokhoz készült szkennereket használni?

  • Optimális termelékenység az ultrahangos többszörös behúzás elleni védelemnek köszönhetően
  • Sokoldalú és megbízható
  • Szupergyors szkennelés
  • Elérhető modellek széles skálája napi 30 000 oldaltól korlátlan terhelhetőségig
  • Egyes modelleken a képcímzési szolgáltatás is elérhető
  • Akár 750 lapos ADF
  • Alacsony fogyóeszközárak
  • Perfect Page
  • Sure Path és Sure Stack technológia a rövidebb előkészítési és kezelési idő érdekében
  • Egyes modelleken a gyorsabb kezelés érdekében elérhető az interaktív többszörös behúzást érzékelő technológia