Kodak i2600 szkenner

Kodak i2600 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i2600 szkenner
Típus: A4 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: Fekete/fehér: 50 lap/perc, színes: 50 lap/perc
Napi kapacitás: 6000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 75 db
Síkágy csatlakoztatás: Van
Garancia: 3 év / 3FF :Ingyenes készülék meghibásodásra vonatkozó garancia

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

A vállalkozások szférája napjainkban is a költségkímélésért, a termelékenység javításáért, versenyelőny létrehozásáért és végső soron a nyereségességért küzd. A Kodak i2600 munkacsoport- és az i2800 osztályszintű szkennerek segítenek Önnek a papír alapú információ szupergyors átalakításában, valamint munkafolyamatainak gyorsabbá tételében.

Az összes szkenner többnyelvű grafikus LCD kijelzője – együtt a Smart Touch technológiával – lehetővé teszi az egyes munkacsoportok egyedi folyamatainak beprogramozását, hogy később a többlépcsős lapolvasások egyetlen gombnyomásra megvalósuljanak. A végeredmény? Az információ gyorsan eljuttatható a döntéshozókhoz, így a realizálandó nyereségre nem kell hosszú ideig várakoznia.

Lapolvasás fantasztikus fényerővel

A Kodak az első gyártó, aki a kettős indirekt LED dokumentumlevilágítást alkalmazta. Az i2600 és i2800 szkennerek tökéletes megbízhatóságot, alacsonyabb energiafogyasztást, rendkívüli mértékben továbbfejlesztett képminőséget, pontos és következetes színmegjelenítést kínálnak. A LED egyenletes fényelosztással éri el mindezt a képek beolvasásakor, mindkét készülék esetében akár 600 dpi optikai felbontás mellett.

Mindkét készülék – i2600 és i2800 szkenner – átfogó szoftvercsomagot is tartalmaz, benne a TWAIN, ISIS és WIA illesztőprogram, valamint a Kodak Capture Pro Limited Edition, Nuance PaperPort és OmniPage. A két teljesítményszint lefedi a felmerülő teljesítményigényeket Magas napi ajánlott lapszám, kiemelkedő sebesség: papírra éhesek a szkennerek. A normáltól elérő, nagyméretű, kötött és sérülékeny dokumentumok olvasására opcionális A4-es és A3-as síkágyas szkenner csatlakoztatható.

A többi Kodak szkennerhez hasonlóan, az i2600 és i2800 készülék sokféle dokumentum kezelésére alkalmas: kicsi, nagy, vastag, vékony; de boldogul személyi igazolvánnyal, névjegykártyával, sőt dombornyomott kártyával is. Az i2600 és i2800 szkenner támogatja az aktuális Windows operációs rendszert és a Linux Ubuntu rendszert, mely kiegészül egy három évre szóló ingyenes garanciával*.
Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel együtt. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel

Miért érdemes személyi és munkacsoport-szkennereket használni?

  • Képjavítás a Perfect Page alkalmazás segítségével
  • A Smart Touch alkalmazás egyetlen gombbal használható, használata egyszerű
  • Kis alapterület
  • Minimális asztalfelületet igényel
  • Bármit beolvashat, papíralapú dokumentumoktól egészen az igazolványokig
  • Napi 1000 és 10 000 oldal közötti kapacitású modellek
  • Ingyenes hároméves készülék meghibásodásra vonatkozó garancia
  • Windows, Linux és Mac OSX rendszerekkel kompatibilis Kodak Capture Pro Software Limited Edition szoftver mellékelve