Kodak i2400 szkenner

Kodak i2400 szkenner

Termékismertető letöltése Prospektus Videó megtekintése Videó Hivatalos termékoldal Részletek Legújabb driver letöltése Driver

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A készülék legfontosabb paraméterei

Modell: Kodak i2400 szkenner
Típus: A4 kétoldalas színes szkenner
Sebesség: Fekete/fehér: 30 lap/perc, színes: 30 lap/perc
Napi kapacitás: 4000 lap
Optikai felbontás: 600 dpi
Lapadagoló kapacitása: 50 db
Síkágy csatlakoztatás: Van
Garancia: 3 év / 3FF :Ingyenes készülék meghibásodásra vonatkozó garancia

* A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Ha nincs szüksége a nagy teljesítményű i2600 és i2800 készülékeink által kínált napi kapacitásra, az i2400 a belépő szintű eszköz a Kodak i2000 szkennersorozatban, mely ideális munkacsoport-szintű megoldást kínál. A napi 2000 oldal feldolgozására, percenként 30 lapos sebességgel képes i2400 szkenner tartalmazza a Perfect Page képkezelő technológiát, és új generációs, közvetett LED-es  megvilágítást használ, mely kiküszöböli a hagyományos lámpafelmelegedési időt, így azonnal megkezdheti a szkennelést annak biztos tudatában, hogy kristálytiszta képeket kap eredményül.

Okos dolog a fellegekben járni

Az i2400 szkenner rendelkezik a Smart Touch technológiával, mellyel megtakarítható a lapolvasás, szerkesztés, névadás, fájlformátum-választás, valamint az előre megadott alkalmazásba vagy mappába való mentés különálló lépéseinek munka- és időigényes végrehajtása. Egyszerűen programozza be előre ezeket az információkat, és rendeljen hozzájuk egy ‘feladat’ számot, és használja azt legközelebb, ha ugyanazt a fajta dokumentumot kell digitalizálnia – ez az ismétlődő feladatok automatizálásának okos, hatékonyságot növelő módszere.

A Smart Touch semmilyen külön képzést nem igényel. A rendeltetési helyek széles skáláját támogatja; ezek lehetnek például a Microsoft Word, SharePoint, mappák, nyomtatási, sőt akár felhő alkalmazások is. Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel együtt.

Rugalmasságra tervezve

Az i2000 sorozat lehajtható kivitelének köszönhetően az i2000 szkennert függőleges helyzetben tárolhatja, illetve kihúzhatja, amikor újra használni kívánja, így az nem lesz az útjában a napi tevékenységeinél. Kiegészítőként rendelhető csatlakoztatható A4-es és A3-as síkágyas opció, arra az esetre, ha egyedi méretet vagy bekötött lapokat kell beolvasnia. A sorozat többi tagjához hasonlóan az i2400 szkenner átfogó szoftvercsomagot is tartalmaz, benne képrögzítő és dokumentumkezelő szoftvert, valamint különféle illesztőprogramokat, melyek lehetővé teszik az integrálást  a vállalati szoftverek széles választékával.

Az Energy Star minősítéssel rendelkező i2400 készülékhez jár a három éves jótállás kibővített alkatrészcserével*; a készülék a Windows és Linux operációs rendszereket is támogatja. Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel együtt. Kompatibilis a Kodak eszközkezelő szoftverrel

Miért érdemes személyi és munkacsoport-szkennereket használni?

  • Képjavítás a Perfect Page alkalmazás segítségével
  • A Smart Touch alkalmazás egyetlen gombbal használható, használata egyszerű
  • Kis alapterület
  • Minimális asztalfelületet igényel
  • Bármit beolvashat, papíralapú dokumentumoktól egészen az igazolványokig
  • Napi 1000 és 10 000 oldal közötti kapacitású modellek
  • Ingyenes hároméves készülék meghibásodásra vonatkozó garancia
  • Windows, Linux és Mac OSX rendszerekkel kompatibilis Kodak Capture Pro Software Limited Edition szoftver mellékelve