Kodak A3 síkágyas szkenner (fehér)

MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉK

A Kodak A3 síkágyas szkenner bemutatása

Kodak A3 szkenner

A Kodak síkágyas szkennereivel olyan dokumentumokat szkennelhet be a dokumentum feldolgozás során, amelyre eddig nem volt lehetősége. A síkágyas opcionális szkennereket egy speciálisan erre a célra elkészített kábellel csatlakoztathatja a Kodak alapkészülékhez (a lapszkennerek önnmagukban NEM használhatók). A csatlakoztatott lapszkennert a rendszer automatikusan felismeri és “automata üzemmódban” amennyiben nincs az alapkészülékben dokumentum a lapszkennerről olvassa be a szkenneledő lapot. Igy a munkafolyamat megállítása nélkül szkennelhet be könyveket, vastag kartonokat, borítékokat, igazolványokat.

A lapszkennerrel kiegészített alapkészülék igy szinte minden típusú dokumentumot képes beolvasni. További fantasztikus előnye, hogy amennyiben ritkán van rá szükség, könnyedén egy az irodában lévő másik Kodak szkennerhez is csatlakoztatható.

Az A3 sikágy kombinálható a már meglévő A4 méretű Kodak alapkészülékekkel, igy ennek segítségével kisebb mennyiségű A3 méretű dokumentumot is képes lesz beszkennelni.

A készülékek legfontosabb paraméterei

Modell: A3 síkágyas szkenner A3 síkágyas szkenner 2011 modell
Sebesség: 7 lap/perc 7 lap/perc
Típus: A3 egyoldalas színes dokumentumszkenner A3 egyoldalas színes dokumentumszkenner
Optikai felbontás: 1200 dpi 1200 dpi
Síkágy csatlakoztatás: Speciális USB kábel a szkennerhez, 1.8m Speciális Y kábel a szkennerhez
PC csatlakozás: Nincs USB kábellel

A készülék részletes adatlapját a Kodak Document Imaging hivatalos oldalán találhatja meg.