Tag Archive: Kodak i4250

Az új Kodak i4x50 szkenner család

szkennerkep-kodak-32502015 szeptember elejétől megkezdtük az új sorozatú Kodak i4x50 készülékcsalád forgalmazását, amely 3 készülékből áll a Kodak i4250, a Kodak i4650, és a Kodak i4850. Az új, nagyobb kezelőpanel több funkciót kínál, így Ön a szkenner mellett maradhat ahelyett, hogy a szkennert vezérlő számítógép és a szkenner közt ingázna.

A több lap behúzásának figyelését megjelenített képes funkció segíti a számítógépen, a hiba elhárítását pedig a szkennernél és a számítógépről is elvégezheti. A legkifinomultabb képjavító funkciók bekapcsolása esetén is teljes sebességgel szkennelhet. A tűzőkapcsokat, gemkapcsokat vagy egyéb akadályokat észlelő intelligens dokumentumvédelem funkcióval elkerülheti a dokumentumok esetleges sérüléseit.

Kevesebb újraszkennelésre és utólagos képfeldolgozásra van szükség – az automatikus képforgatás és ferdeségérzékelés funkció biztosítja, hogy a képek beolvasása mindig megfelelő oldalukkal felfelé és egyenesen történjen. A fejlett vonalkód-olvasási funkciónak köszönhetően a legösszetettebb munkafolyamatokat is menet közben kezelheti: az illesztőprogram leolvassa a vonalkódértékeket, és az adatokat az alkalmazások felé továbbítja. A termékcsalád egyszerűen még gyorsabbá vált. A Kodak i4000 sorozatú szkennercsalád kettőről háromtagúvá bővült. Az új i4850 a leggyorsabb mind közül.

Kodak i4250 szkenner  – 110 oldal/perc, akár 40 000 oldal/nap
Kodak i4650 szkenner  – 130 oldal/perc, akár 75 000 oldal/nap
Kodak i4850 szkenner – 150 oldal/perc,akár 125 000 oldal/nap

Csatolófelület USB 3.0
Illesztőprogramok: TWAIN, ISIS, WIA illesztőprogramok (mellékelve), a Linux SANE és TWAIN illesztőprogramok a www.kodakalaris.com/go/scanonlinux oldalról tölthetők le.
Mellékelt szoftver: Kodak Capture Pro Software Limited Edition (LE)
Szoftvertámogatás: Teljes mértékű támogatás Kodak Capture Pro, Kodak Asset Management és Kofax VRS (nem tartozék) szoftverrel.

Kimeneti fájlformátumok és célhelyek
: TIFF/több oldalas TIFF, PDF, RTF, TXT, kereshető PDF, PDF-A (Kodak Capture Pro Software Limited Edition), e-mail, nyomtató, Microsoft SharePoint Server és Microsoft Word fájlok, hálózati mappák és meghajtók

Funkciók
: Intelligens dokumentumvédelem 3 érzékelővel, interaktív kezelőpanel (OCP), vonalkódolvasó, interaktív megoldás a több lap behúzása esetén történő folytatáshoz a kép gazdagépen történő megjelenítésével, intelligens nyomtatás (váltólapos számlálás), csíkok kiszűrése, irányított kötegelés, Perfect Page technológia, iThresholding, automatikus színészlelés, automatikus körbevágás, lyukak kitöltése (fekete-fehér), szélkitöltés, agresszív vágás, kiegyenesítés, tartalomalapú üres oldal észlelés és törlés, több szín kiejtése, kétforrású szkennelés, automatikus tájolás, szín a váltólapon és sok egyéb funkció.