Tag Archive: ds3500

Kodak ds3500 legó modell

Mamuzsics Gergő 7. osztályos kecskeméti tanuló a Zrínyi Ilona Matematikaverseny kódlapjainak feldolgozásakor látta a Kodak szkennereit működés közben. Ez annyira elgondolkoztatta, hogy néhány hónap alatt otthon elkészített egy saját, működőképes szkennert Lego-ból.

A most bemutatásra kerülő dokumentumszkenner a méltán híres és népszerű Kodak ds3500 szkenner alapjaira épül, amely egy elnyűhetetlen típus volt a Kodak dokumentumszkennerek palettáján, így vélhetően ez a megújult konstrukció is majd követi a példáját.

fotó

A készülék egyoldalas / fekete fehér és az előzetes, nem hivatalos információk szerint 1,5 lap / perc sebességgel képes beolvasni a dokumentumokat. A következőkben közölt fotók a készülék papírtovábbító útvonalát mutatják.
fotó 2 fotó 1

A Kodak helyi dolgozói által által Nemesis-01 kódnévre keresztelt szkenner súlyában is veri a többi modellt, hiszen teljes egészében könnyített speciális műanyagból készült, ellenáll a taposásnak, harapásnak, ezt már sok gyermek tapasztalhatta az elmúlt évtizedek során.

fotó 3 fotó 4
A készülék szerviz szempontból szinte tökéletes, minden alkatrész könnyen cserélhető és javítható a helyszínen. Biztonságtechnikai szempontból is megállja a helyét.

Bizonyára sokan szeretnétek látni működés közben is a készüléket:

Amint további, bővebb információkat kapunk megosztjuk Önökkel.

Minden a cikkben szereplő fotó és videó Mamuzsics Gergő 7. osztályos kecskeméti tanuló szellemi tulajdonát képezi.